TalenPro

Engels voor beginners

Start je Engelse taalvaardigheid bij ons
9.1 klantwaardering
4.5/5

Engels leren voor beginners op eigen tempo

Wil jij Engels leren op het moment dat het jou uitkomt?

Ben je op zoek naar een cursus Engels waarbij Engelse les voor beginners centraal staat? Dan helpen wij bij TalenPro je graag verder. Engels is wereldwijd één van de meest gesproken talen. Hierdoor kan het in bepaalde situaties erg handig zijn om je in het Engels uit te kunnen drukken. Wij bieden je een gepersonaliseerde cursus Engels voor beginners aan. De cursus Engels leert je om Engels te spreken, lezen en schrijven. Deze vaardigheden kun je tijdens jouw privé of zakelijke leven inzetten.

Waarom kan Engels voor beginners interessant voor je zijn?

Heb je altijd al een cursus Engels willen volgen, maar heb je er nog geen tijd voor gehad? Dan is het een goed idee om hier nu toch mee te beginnen. Wellicht heb je voor jouw droombaan wel een bepaald niveau van de Engelse taal nodig? Of leer je graag Engels voor beginners omdat je naar een Engelstalig land op reis gaat? Engels is wereldwijd de meest gesproken taal en je kunt je overal wel zien te redden wanneer je een woordje Engels spreekt. Een cursus Engels biedt je de mogelijkheid om jezelf één van de meest gesproken talen ter wereld eigen te maken. Wat jouw reden voor deze cursus Engels ook is, bij TalenPro hebben wij een interessante cursus Engels voor beginners voor je klaarstaan.

Wat kun je van de cursus Engels voor beginners verwachten?

Bij TalenPro geloven wij sterk in de kracht van onze leerlingen. Wanneer je voor onze cursus Engels kiest, zorgen wij ervoor dat de lessen bij jouw persoonlijke wensen en behoeften aansluiten. Jouw persoonlijke leerdoelen staan tijdens Engels voor beginners centraal. Tijdens de cursus Engels werk je samen met jouw persoonlijke trainer richting het behalen van jouw eigen doelen. De cursus Engels is zo opgesteld dat je op jouw eigen tempo Engels kunt leren spreken voor beginners. Engelse les voor beginners leert je hoe je bepaalde zinnen en uitdrukkingen in het Engels kunt inzetten. Daarnaast leer je tijdens Engels voor beginners hoe je zowel in een privé- als in een zakelijke omgeving jezelf middels de Engelse taal kunt uitdrukken. Tijdens de cursus Engels voor beginners oefen je met spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je breidt jouw woordenschat uit en de onderwerpen spelling, grammatica en stijl komen aan bod.

Hoe zit het na afloop met jouw Engels niveau?

Wanneer je de gehele cursus Engels doorloopt ontvang je aan het einde van de cursus Engels voor beginners een certificaat. Op dit certificaat lees je jouw Engelse taalscore terug. Je kunt dit certificaat van TalenPro inzetten om jouw behaalde niveau van de Engelse taal aan te tonen.

Wat zijn de voordelen van onze cursus Engels voor beginners?

Als u voor een cursus Engels via TalenPro kiest, word je aan jouw eigen persoonlijke trainer gekoppeld. Daarnaast leer je Engels voor beginners op jouw eigen manier en tempo. Engelse les voor beginners via ons instituut bestaat uit het leren spreken, lezen en schrijven in de Engelse taal. Bovendien heb je zelf te allen tijde de touwtjes in handen. De cursus Engels voor beginners is flexibel waardoor je altijd zelf het tijdstip, de data en de lesfrequentie uitkiest. Bovendien is er altijd wel een locatie voor Engelse les voor beginners bij jou in de buurt te vinden. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de cursus Engels bij jou op kantoor te volgen.

Locaties waar je Engels kunt leren:

Vervolgtrainingen

Er zijn diverse vervolgtrainingen beschikbaar.

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Engelse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels is altijd passend. We hebben meerdere leslocaties in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Engels taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren:

Gratis Engels taaltoets

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Engels leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Engelse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Engelse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan