TalenPro

Cursus Engels

Engels leren op je eigen manier.
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om je Engels te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Engelse cursus op maat gemaakt

Cursus Engels is misschien wel de beste investering die je kunt doen, omdat Engels wordt gezien als dé wereldtaal. Ruim een derde van de mensen in de wereld spreekt Engels en in de Nederlandse taal komen ook veel Engelse woorden voor. Daarnaast kijken we naar veel series en films in het Engels, dus goede beheersing van de taal is van groot belang voor ons allemaal. Een cursus Engels kan hierbij goed helpen. 

TalenPro verzorgt cursussen Engels voor bedrijven en medewerkers die graag de Engelse taalvaardigheid willen verbeteren en zo op den duur vloeiend Engels willen kunnen spreken. Om onze cursus voor jou op maat te maken gebruiken we onze eigen TalenPro methode. Dit betekent dat je bij ons altijd een taalcursus doet op je eigen niveau. Benieuwd waarmee wij jou kunnen helpen?

Een cursus Engels draagt bij aan jouw Engelse taalontwikkeling. Maar hoe doen wij dat nou eigenlijk? Middels een persoonlijk intakegesprek achterhalen we jouw leervraag. Waarom wil je nou eigenlijk Engels leren? Waar heb je het voor nodig? Na het achterhalen van jouw leervraag nemen we een Taaltest Engels af om te onderzoeken hoe jouw Engels op dit moment is. Met al deze informatie maken wij een persoonlijk leerplan voor jouw cursus Engels. Op basis van jouw akkoord op dit persoonlijke leerplan koppelen wij je aan een ervaren trainer/docent die een persoonlijk gesprek met jou plant. Dit gesprek is het startpunt van de cursus Engels. Onze cursus Engels kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktische oefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag, die altijd centraal staat. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer jij dat bent.

Veel mensen zeggen de Engelse taal goed te beheersen, maar toch blijkt het vervolgens lastig om te duiden wat het niveau dan specifiek is. Om aan deze onduidelijkheid een einde te maken wordt een taalniveau in verschillende domeinen verdeeld. Voor moedertalen (NT1) wordt gebruik gemaakt van de letter F en voor tweede talen (NT2) wordt gebruik gemaakt van de letters A,B, of C. Om jouw Engelse niveau te testen kun je geheel gratis onze Engelse taaltoets doen. Deze taaltest bestaat uit 6 blokken van 5 vragen, waarbij wordt begonnen op niveau A1, gevolgd door A2, B1, B2, C1 en C2. Als je een niveau goed doorloopt ga je door naar een hoger niveau, maak je teveel fouten dan stopt de test en krijg je de uitslag te zien. Deze uitslag laat niet alleen jouw niveau zien, maar ook waar je nog wat hulp in kunt gebruiken.

Na afloop van de cursus Engels ontvang je altijd een TalenPro certificaat van de desbetreffende cursus Engels. Hierop staat o.a. je Engelse taal score, zodat je je niveau kan aantonen. Dus kom bij TalenPro Engels leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Engels is internationaal gezien de meest gebruikte taal. Wanneer je in het buitenland bent en je wilt jezelf redden dan is het verstandig om over enige kennis van de Engelse taal te beschikken. Met de cursus Engels voor beginners zorg je ervoor dat je de basis van de taal onder de knie krijgt. Na de cursus heb je meer zelfvertrouwen en kan je jezelf prima redden in het Engels.

Heb je al kennis van de Engelse taal, maar wil je nog beter kunnen communiceren en schrijven? Dan is een cursus Engels voor gevorderden een prima keuze. Samen met een persoonlijke begeleider gaan we kijken wat je huidige niveau is en waar jij jezelf in wilt verbeteren. Vervolgens maken we aan de hand hiervan een leerplan op maat.

Wanneer je binnen een bedrijf werkt waar Engels de voertaal is of wanneer je voor je werk veel contact hebt met het buitenland, kan het zijn dat je geacht wordt over een bepaald niveau zakelijk Engels te beschikken. Het is dan fijn dat je op een natuurlijke en correcte manier in het Engels op zakelijk niveau goed kunt communiceren. Een cursus zakelijk Engels is dan een goede manier om je niveau te verbeteren. Tijdens de cursus, die zowel individueel als klassikaal met het bedrijf kan worden gegeven, ontwikkel je jouw communicatieve vaardigheden, specialistische kennis en je zelfvertrouwen.

Heb je maar een korte periode om je Engels te verbeteren? Met een spoedcursus Engels zorgen wij er samen voor dat jij in een kort tijdsbestek op elk gewenst niveau kunt redden in het Engels. Je kan er voor kiezen om in een bepaald onderdeel snel je vaardigheden te verbeteren, zoals het presenteren in het Engels of bijvoorbeeld op juridisch gebied.

Een presentatie geven is voor veel mensen al een onzeker punt, laat staan een presentatie geven in het Engels. Dat is helemaal niet nodig want met de juiste training kost het straks geen enkele moeite meer om te presenteren in het Engels en jouw verhaal te doen voor een grote groep mensen.

Werk je op de technische afdeling van een internationaal bedrijf of heb je te maken met buitenlandse projecten? Grote kans dat je veel moet communiceren in het Engels. Naast het gebruikelijke Engels word je dan ook geacht bekwaam te zijn in technisch Engels. Met een cursus technisch Engels leer je bijvoorbeeld hoe je betere instructies, rapportages en onderhoudsvoorschriften kunt schrijven. Daarnaast word je ook beter in het communiceren en begrijpen van ingewikkelde technisch Engelse termen.

Heb je een juridisch beroep of wil je graag solliciteren voor een juridische baan die internationaal georiënteerd is? Kennis van juridisch Engels kan dan een van de vereisten zijn. Om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor deze baan is het goed om een cursus juridisch Engels te volgen. De cursus wordt voor jou op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat we kijken naar je huidige niveau en wat je behoeftes zijn. Samen maken we dan een persoonlijk leerplan zodat jij na de cursus helemaal klaar bent voor je droombaan.

Tegenwoordig kun je op je werk bijna niet meer om de Engelse taal heen. Bedrijven breiden internationaal uit, nemen engelstalige werknemers aan, of organiseren zakenreizen naar het buitenland. Om ervoor te zorgen dat jij goed voor de dag komt met de Engelse taal bieden wij de cursus Financieel Engels aan. Als je al een goede basiskennis hebt, maar je toch wilt ontwikkelen in de financiële context van de Engelse taal dan sluit deze cursus perfect aan bij jouw behoeftes. TIjdens de cursus komen naast de spreek-, lees- en schrijfvaardigheid ook de spelling, grammatica en stijl, de financiële woordenschat en zakelijke- en financiële communicatie aan de orde. Een breed scala aan onderdelen, die ervoor zorgen dat jij na afronding van de cursus succesvol kunt communiceren in een zakelijke financiële omgeving.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Engelse cursussen

Bekijk ons aanbod voor de cursus Engels. Vraag meer informatie aan voor een training-op-maat die past bij jouw wensen. 

Jouw Engels taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren:

Gratis Engels taaltoets

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Engels leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren.

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Mensen die jou voorgingen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Engelse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Engelse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan