TalenPro

Cursus Spaans

Spaans leren op je eigen manier.
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om je Spaans te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Spaans cursus op maat gemaakt

Ga je binnenkort op reis naar een Spaanstalig land voor je werk? Heb je veel zakelijke Spaanse contacten en wil je daarom Spaans leren? Dan is een cursus Spaans zeker iets voor jou! Wanneer je voor een Spaans cursus kiest, wil je ervan verzekerd zijn dat je precies leert wat je graag wenst te leren. Natuurlijk zijn standaard cursussen leuk, maar wat nou als de cursus volledig op jouw leerdoelen is afgestemd? Op deze pagina lees je alles over de cursus Spaans die je via TalenPro kunt volgen.

Wij bieden zowel voor beginners, half-gevorderden als gevorderden Spaanse cursussen aan. Weet je nog niet precies wat jouw niveau is, maar heb je wel ervaring met de Spaanse taal? Dan kun je onze gratis vaardigheden toets doen. Hieruit komt naar voren welk niveau je hebt. Tijdens de cursus Spaans wordt er veel met spreek-, schrijf- en leesvaardigheid geoefend. Van tevoren stel je samen met de trainer een aantal leerdoelen op die belangrijk voor je zijn. De cursus wordt geheel aan jouw leerdoelen aangepast. Hierdoor koop je een Spaanse cursus op maat. Wanneer je samen met jouw collega’s een cursus zakelijk Spaans wenst te volgen, kan de cursus Spaans klassikaal bij jullie op locatie verzorgd worden. Onze trainer kan dan bij jullie op locatie langskomen om jullie Spaanse niveau te verbeteren.

Ben je van plan om een cursus Spaans via TalenPro te volgen? Dan is het wel zo fijn om van de voordelen van deze taalcursus op de hoogte te zijn. Wij zijn een betrouwbare partij die je graag helpen om beter te worden in Spaans. De cursus wordt altijd naar aanleiding van jouw leerdoelen opgesteld. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf de lessen in te plannen op de gewenste data en tijdstippen. Wanneer je vaker kunt, kun je de cursus dus ook sneller voltooien. Jouw leertempo bepaalt hoe snel en hoeveel je leert. Wil je bepaalde onderdelen vaker oefenen? Dan kun je dit in jouw vrije tijd of samen met de trainer doen. Het mooie aan de 1-op-1 cursus is dat je nooit bang hoeft te zijn dat je achterloopt. Je hoeft je niet aan het tempo van andere studenten te houden.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Spaanse cursussen

Jouw Spaans leerplan

Vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren:

Persoonlijk Spaans leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren.

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Mensen die jou voorgingen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Spaanse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Spaanse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan