TalenPro

Cursus Frans

Frans leren op je eigen manier.
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om je Frans te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Franse cursus op maat gemaakt

Wil je je Franse taalvaardigheid verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen bij het spreken en presenteren in het Frans? Dan biedt een op maat gemaakte cursus Frans bij TalenPro uitkomst. Bij ons kun je kiezen uit individuele lessen of klassikale lessen die speciaal op jouw situatie zijn afgestemd. Bedrijven kunnen bij ons een klassikale cursus Frans op locatie volgen (incompany), maar ook individuele lessen online behoren tot de mogelijkheden.

Een cursus Frans speciaal voor jou

Frans is één van de meest gesproken talen in Europa, door meer dan 285 miljoen mensen wereldwijd. Een goede beheersing van deze wereldtaal is dan ook van groot belang, bijvoorbeeld als je familie of vrienden hebt die in Franstalige gebieden wonen of als je voor je werk veel met de taal te maken hebt. Bij TalenPro leer je Frans op jouw niveau, met behulp van onze eigen 1 op 1 maatwerkmethode. Presenteren, schrijven en communiceren in het Frans wordt bij ons ‘simple comme bonjour’. Kies voor TalenPro en haal het beste uit jezelf!

Bij TalenPro stellen we samen met jou een persoonlijke leerroute op voor jouw cursus Frans. Allereerst nemen we een taaltest Frans af om jou huidige niveau te bepalen. Vervolgens hebben we een kennismakingsgesprek waarin we kijken naar jouw motivatie en wensen. Op basis hiervan maken we een op maat gemaakt leerplan, waarbij jouw persoonlijke leerdoelen en situatie altijd centraal staan. Of je nu wilt leren presenteren, schrijven of communiceren, we helpen je graag verder. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van TalenPro met daarop jouw Franse taalniveau, zodat je kunt laten zien wat jouw niveau is.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Franse cursussen

Jouw Frans taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Frans niveau? Doe de gratis Frans taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Frans te verbeteren:

Persoonlijk Frans leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Frans te verbeteren.

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Mensen die jou voorgingen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Franse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Franse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan