TalenPro

Cursus Duits

Duits leren op je eigen manier.
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om je Duits te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Duitse cursus op maat gemaakt

Ben je geïnteresseerd in de Duitse taal en zou je jouw Duitse niveau graag willen verhogen en met meer zelfvertrouwen presenteren in het Duits? Dan is een cursus Duits zeker iets voor jou! Bij TalenPro vind je altijd een Duitse cursus die bij jouw situatie past. Bij ons kun je kiezen uit 1-op-1 of klassikaal les. De cursus Duits klassikaal wordt alleen op afspraak en op locatie voor bedrijven gegeven. Verder kun jij je ook voor de online Duitse cursus inschrijven. Op deze pagina lees je alles over de cursus Duits en waarom je het beste voor TalenPro kunt kiezen.

Het is een van de meest gesproken talen in Europa: Duits. Niet alleen in Duitsland zelf, ook in landen als Oostenrijk, Zwitserland en zelfs buiten Europa wordt het Duits gesproken. De kans is dus groot dat je op de een of andere manier in aanraking komt met de taal. Misschien heb je wel familie of vrienden in Duitstalig gebied wonen of heb je door je werk veel te maken met de taal. Een goede kennis van het Duits is in deze situaties van groot belang. De cursussen van TalenPro kunnen hierbij een goede steun in de rug zijn. Met behulp van onze eigen methode geven wij verschillende cursussen Duits op je eigen niveau. Presenteren, schrijven of communiceren in het Duits wordt bij TalenPro een fluitje van een cent.

Als je begint met een cursus Duits bij TalenPro stippelen we samen een persoonlijke leerroute uit. We voeren eerst een kennismakingsgesprek, waarin we zullen kijken naar jouw situatie. Waarom wil je je Duits eigenlijk ontwikkelen en vooral: hoe? Hierna zullen we een taaltest Duits afnemen om te kijken hoe jouw Duits er op dit moment voor staat. Aan de hand van deze informatie ontwikkelen we een persoonlijk leerplan, afgestemd op jouw situatie en jouw wensen. Vanuit dit plan zullen we aan de slag gaan. Of je nu wilt leren presenteren, schrijven of communiceren; jouw persoonlijke leerdoel staat altijd centraal. 

Veel mensen zeggen de Duitse taal goed te beheersen, maar toch blijkt het vervolgens lastig om te duiden wat het niveau dan specifiek is. Om aan deze onduidelijkheid een einde te maken wordt een taalniveau in verschillende domeinen verdeeld. Voor moedertalen (NT1) wordt gebruik gemaakt van de letter F en voor tweede talen (NT2) wordt gebruik gemaakt van de letters A,B, of C. Om jouw Duitse niveau te testen kun je geheel gratis onze Duitse taaltoets doen

De taaltest begint met vragen op A1 niveau. Heb je 5 antwoorden goed dan ga je door naar A2 niveau. Heb je dit niveau ook succesvol afgesloten dan ga je door naar B1. Dit gaat zo verder totdat je te veel fouten maakt en de toets stopt. Wanneer de toets heb je een indicatie op welk niveau je zit. Deze test is puur gemaakt om een indicatie te geven. Tijdens een intakegesprek met een van onze begeleiders krijgen wij een indruk van de onderdelen waarin jij jezelf nog in kunt verbeteren. Samen stellen wij dan een persoonlijk leerplan op.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Duitse cursussen

Jouw Duits taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Duits niveau? Doe de gratis Duits taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Duits te verbeteren:

Gratis Duits taaltoets

Direct inzicht in jouw Duits niveau? Doe de gratis Duits taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Duits leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Duits te verbeteren.

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Mensen die jou voorgingen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan