TalenPro

Zakelijk Engels

Verbeter je Engels op zakelijk gebied
9.1 klantwaardering
4.5/5

Cursus zakelijk Engels

Doelgroep

Wil jij graag een cursus Engels volgen waarbij je jouw niveau van zakelijk Engels sterk zal worden verbeterd? Dan is de cursus zakelijk Engels van TalenPro zeker iets voor jou. Wanneer je in het bedrijfsleven werkzaam bent, kan het voorkomen dat je over een bepaald niveau van zakelijk Engels dient te beschikken. Vooral wanneer je vaak telefonisch of mailcontact met Engelse klanten hebt, is het wel zo fijn als je op een correcte manier met hen kunt communiceren. Zakelijk Engels schrijven is een kunst maar kan jij jezelf makkelijk aanleren. Op deze pagina lees je alles over wat een training zakelijk Engels je kan bieden.

Welke voordelen zitten er aan een cursus zakelijk Engels via TalenPro verbonden?

De cursussen Engels zijn opgesteld zodat je de Engelse taal zo snel en effectief mogelijk leert beheersen. Zakelijk Engels kan lastig zijn, maar onze persoonlijke trainers zijn erop voorbereid om je er zo goed mogelijk bij te helpen. Bovendien bepaal je aan het begin van de cursus zakelijk Engels zelf wat jouw exacte leerdoelen zijn. Daarnaast bepaal je zelf wanneer, hoe laat en hoe vaak je de lessen volgt. Je kunt jouw leerproces dus volledig met jouw persoonlijke agenda samenstellen. Ook wanneer je op zoek bent naar een spoedcursus Engels kun je bij ons terecht. Wij geloven in de kracht van het individu. Wij hebben een manier van lesgeven ontwikkeld waarmee je snel en efficiënt zakelijk Engels kunt leren. Dit maakt het voor jou mogelijk om ook in een spoedsituatie jouw niveau met betrekking tot zakelijk Engels kunt opkrikken. Het is dan wel handig wanneer je al over enige basiskennis van de Engelse taal beschikt.
Waar bestaat de cursus zakelijk Engels uit?

Zakelijk Engels via TalenPro is op personen gericht die regelmatig met de Engelse taal in contact komen. Het gaat dan vooral om zakelijk Engels en niet zo zeer om recreatief Engels. In de cursus Engels leer je hoe je zakelijk Engels kunt inzetten tijdens jouw dagelijkse leven. Op die manier verbeter je de band met jouw Engelse klanten en/of opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat je de basisregels rondom spelling, stijl en grammatica goed onder de knie hebt. Je stelt samen met de persoonlijke trainer een stappenplan samen, waardoor je zakelijk Engels in de praktijk leert inzetten. Tijdens de zakelijk Engels cursus leer je in ieder geval hoe je zakelijk Engels tijdens jouw correspondentie inzet. Je leert zakelijk formuleren en schrijven. Na afloop van de cursus herken je de verschillende tijden die in het Engels gebruikt worden. Daarnaast is jouw niveau van zakelijk Engels flink gestegen doordat je de basisregels en grammatica goed snapt. Een ander voordeel is dat jouw zakelijk Engelse woordenschat flink uitgebreid is.

Lesvormen
Individueel

De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.

Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)

Tijdens de groepstraining behandelt de trainer diverse onderwerpen toegespitst op de gezamenlijke leerdoelen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf verder te oefenen. Tevens besteedt de trainer extra aandacht aan de persoonlijke leerdoelen per deelnemer.

Studieduur

De studiebelasting bestaat uit 21 contacturen en minimaal 70 uur zelfstudie.

Locaties waar je Engels kunt leren
Vervolgtrainingen

Er zijn diverse vervolgtrainingen beschikbaar.

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Engelse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels is altijd passend. We hebben meerdere leslocaties in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Engels taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren:

Gratis Engels taaltoets

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Engels leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Engelse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Engelse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan