TalenPro

Cursus Frans Lelystad

Verbeter je Frans op zakelijk gebied in Lelystad
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Frans op zakelijk gebied te verbeteren in Lelystad met een persoonlijke begeleider en leerplan.

De snelste manier om jouw Frans op zakelijk gebied te verbeteren in Lelystad met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Wil jij je Frans verbeteren op het moment dat het jou het beste uitkomt?
Je bent bezig met het opstellen van een mail in het Frans en switcht continue tussen Google translate en je mail. Klopt dit wel is wat er steeds door je heen gaat. Het maakt je enigszins onzeker en besluit toch maar je collega te vragen je tekst te controleren.

Wellicht komt dit je bekend voor. Hopelijk kan je je dan troosten met de gedachten dat je hier absoluut niet de enige in bent. Door de jaren heen hebben we veel mensen gesproken die zich onzeker voelen in het zakelijk gebruik van het Frans. Er is namelijk altijd wel iemand die beter Frans spreekt, schrijft of leest dan jij. De vraag die je je kan stellen is echter, hoe belangrijk is het en wat kan ik er aan doen?

Op beide vragen bepaal je zelf het antwoord. Wij kunnen je hierbij helpen door je vragen in het juiste perspectief te zien en samen met jou dit op te lossen. Dit gebeurt altijd op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Zakelijk Frans bij TalenPro Lelystad

Wij zijn TalenPro en werken iedere dag vanuit ons gezellige kantoor in Lelystad Arenapoort aan het ontwikkelen van bedrijven en personen. Dit doen wij door het bieden van trainingen op maat. Een zakelijk Franse taaltraining is een voorbeeld hiervan.

Bij iedere Franse taaltraining staat jouw leervraag centraal. De Franse taaltraining moet altijd voldoen aan jouw ontwikkeling. Wij geloven hierin dat maatwerk het belangrijkste is. Geen standaard Franse taaltraining dus, maar altijd een training op basis van jouw behoefte.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Lelystad

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Lelystad voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Het Ravelijn 3 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch. 

Kijk eens binnen in onze locatie in Lelystad:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Franse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Lelystad

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Franse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Franse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan