TalenPro

Cursus Frans Rotterdam

Verbeter je Frans op zakelijk gebied in Rotterdam
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Frans op zakelijk gebied te verbeteren in Almere met een persoonlijke begeleider en leerplan.

De kortste weg naar zelfverzekerd Duits spreken in Almere

Er lijkt maar weinig verschil tussen de Nederlands en de Duits taal. Tenminste dat denkt men buiten Nederland. Wij weten wel beter. Duits leren spreken is een behoorlijke uitdaging. Zeker zakelijk Duits. Ten eerste zijn er behoorlijk veel verschillen tussen de Duitse en Nederlandse grammatica. Maar ook de uitspraak is behoorlijk anders. Natuurlijk helpt het dat we buren zijn en er op taalniveau een verwantschap bestaat.

Om het niveau van een zelfverzekerde Duits sprekende zakenpartner te bereiken kost gewoonweg tijd en inzet. Maar OCD Opleidingen zou OCD Opleidingen niet zijn als wij je daar niet bij willen helpen. Tijdens een cursus van OCD Opleidingen in Almere gaan we samen deze uitdaging aan. Onze professionele trainers gaan samen met jou aan de slag om je zakelijke Duits te verbeteren. Tot een niveau waar je zelf niet van zou kunnen dromen.

Hoe ziet een Duits cursus in Almere er uit?

Om op een zakelijke Duits niveau te komen moet je weten waar je aan begint en uitzoeken welke weg voor jou de beste is. Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom bieden wij maatwerkcursussen op individuele basis. Op die manier kunnen we direct aansluiten op jouw wensen en behoeften en lesgeven op jouw niveau.

Via een uitgebreide intake, die we altijd kosteloos en vrijblijvend aanbieden gaan we samen in kaart brengen hoe jouw ideale cursus eruit moet zien. Ten eerste brengen we via een online vragenformulier jouw wensen en behoeften in kaart. Daarna gaan we via een online taaltest jouw niveau meten. Tot slot volgt er een (online) gesprek met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Daarin bespreken we de uitkomsten van het vragenformulier en jouw taaltest. Samen kijken we naar uitdagingen en naar zaken die de training juist kunnen versnellen. Aan het einde van deze intake ontvang je van ons een compleet persoonlijk leerplan met offerte.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Duitse taalniveaus

TalenPro verzorgt cursussen Duits in Almere op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent in het Duits, of dat je al vergevorderd bent. We hebben aan de Veluwezoom een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Met een gratis intakegesprek komen we er samen achter wat je specifieke leerbehoefte is. Aan de hand daarvan maken wij vervolgens een persoonlijk leerplan. Dus kom bij TalenPro Duits leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Rotterdam

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Rotterdam voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Westblaak 180 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Rotterdam:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Franse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Rotterdam

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Franse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Franse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan