TalenPro

Cursus Spaans Utrecht

Verbeter je Spaans op zakelijk gebied in Utrecht
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Spaans op zakelijk gebied te verbeteren in Utrecht met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Spaans Utrecht

Ben jij woonachtig in Utrecht en omgeving en zoek je een interessante partner waar je een Spaanse cursus in Utrecht bij af kunt nemen? Dan heten wij je bij TalenPro maar al te graag welkom. Een cursus Spaans in Utrecht helpt je om de Spaanse taal beter onder de knie te krijgen. Spaans is één van de meest gesproken talen op heel de wereld. Wanneer je Spaans leert spreken, luisteren en schrijven kun je in veel verschillende landen terecht. Het is een vaardigheid die je meermaals van pas kan komen. Op deze pagina lees je alles over de Spaanse cursus in Utrecht.

Wat leer je tijdens de Spaanse cursus in Utrecht?

Het maakt bij TalenPro niet uit of je een beginnend, half-gevorderd of gevorderd niveau beheerst. Wij bieden voor iedereen een op maat gemaakte cursus Spaans in Utrecht aan. Jouw leerdoelen staan te allen tijde centraal. Je kunt ervoor kiezen om recreatief Spaans te leren. Dit kun je bijvoorbeeld inzetten op het moment dat je in een Spaanstalig land op vakantie bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om je op zakelijk Spaans te concentreren. Deze vorm zet je tijdens jouw werk in en zorgt ervoor dat je met Spaanstalige klanten of collega’s kunt communiceren. Hetgeen wat je in ieder geval leert tijdens de Spaanse cursus in Utrecht is lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid. Alle facetten van de Spaanse taal komen om het hoekje kijken. Wanneer je zakelijk Spaans leert, breid je direct jouw zakelijk Spaanse woordenschat uit. Terwijl je juist meer leert hoe je in winkels of restaurants communiceert wanneer je recreatief Spaans leert.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Utrecht

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Utrecht voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Computerweg 22 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Utrecht:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Spaanse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Utrecht

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Spaanse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Spaanse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan