TalenPro

Cursus Spaans Zwolle

Verbeter je Spaans op zakelijk gebied in Zwolle
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Spaans op zakelijk gebied te verbeteren in Zwolle met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Spaans Zwolle

Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje? Heb je een Spaanstalige partner of kennis? Of wil je op een geweldige Spaanstalige functie solliciteren? Dan is het wel zo handig als je een aardig woordje Spaans spreekt. Naast het spreken van één van ’s werelds meest gesproken talen, is het ook handig wanneer jouw luister- en schrijfvaardigheid in het Spaans in orde is. Ben je woonachtig in Zwolle en omgeving en zoek je een goede cursus Spaans? Dan is de cursus Spaans in Zwolle zeker iets voor jou! Bij TalenPro kun je met elk niveau en met alle leervragen terecht. Op deze pagina lees je alles over de cursus Spaans in Zwolle.

Voor welke niveaus kun je bij ons terecht?

Bij TalenPro bieden wij zowel zakelijk Spaans als recreatieve cursussen Spaans aan. Het maakt bij ons niet uit of je een beginner, half-gevorderde of een gevorderde student bent. De cursus Spaans in Zwolle helpt je om jouw spreek-, luister- en schrijfvaardigheden in het Spaans te verbeteren. Wil jij leren hoe je met jouw Spaanstalige vrienden, collega’s of vakantieliefde communiceert? Dan heb je zeker iets aan de cursus Spaans in Zwolle.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Zwolle

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Zwolle voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Assendorperdijk 1 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Zwolle:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Spaanse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Zwolle

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Spaanse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Spaanse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan