TalenPro

Cursus Nederlands NT2

Nederlands NT2 leren op je eigen manier.
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om je Nederlands NT2 te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Voel jij je ongemakkelijk als je in het Nederlands moet communiceren?

Heb je moeite met Nederlands lezen, verstaan of spreken? Je bent niet de enige. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen hun ’taal skills’ verbeterd met onze trainingen Nederlands (NT2). Of jij nu een beginner, gevorderd of vergevorderd bent; we hebben taaltrainingen Nederlands (NT2) voor iedereen. Ben je benieuwd hoe goed je Nederlandse taalvaardigheid op dit moment is? Dan raden we je aan om een gratis Nederlandse taaltoets uit te voeren.

Hoe wij dit doen? We starten altijd met een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek samen met een van onze adviseurs, kan op locatie worden gevoerd, maar ook via telefoon en of beeldbellen. In dit uitgebreide gesprek bekijken we jouw persoonlijke leerdoelen, maar kijken we ook naar gewenste locatie, tijdstip en gewenste dag. Uit dit gesprek ontstaat een persoonlijk leerplan. Bij akkoord op dit persoonlijke leerplan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent om dit plan verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen.

Onze cursus Nederlands kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Veel mensen zeggen de Nederlandse taal goed te beheersen, maar toch blijkt het vervolgens lastig om te duiden wat het niveau dan specifiek is. Om aan deze onduidelijkheid een einde te maken wordt een taalniveau in verschillende domeinen verdeeld. Voor moedertalen (NT1) wordt gebruik gemaakt van de letter F en voor tweede talen (NT2) wordt gebruik gemaakt van de letters A,B, of C. Om jouw Nederlandse niveau te testen kun je geheel gratis onze Nederlandse taaltoets doen

Taalniveau´s zijn ingedeeld in verschillende niveau´s lopend van A tot C. De taaltest begint met 5 vragen op A1 niveau. Geef je 5 goede antwoorden? Dan ga je automatisch door naar niveau A2. Wanneer je ook de 5 vragen op A2 niveau goed hebt beantwoord ga je door naar B1. Na elk niveau ga je door naar een niveau hoger. Na A1 en A2 volgen B1, B2, C1 en C2. Wanneer je op C2 niveau zit kan je je volledig uitdrukken in de betreffende taal. Om een indicatie te geven van het niveau: ongeveer 75% van de Nederlanders schrijft op C1 niveau. Verder op de pagina gaan we dieper in op de verschillende taalniveau´s.

Tijdens de Nederlandse taaltest ga je dus elke keer een niveau hoger op het moment dat je alle vragen goed hebt. De test stopt uiteindelijk wanneer je te veel fouten maakt. Het niveau waar je op stopt is een indicatie van je taalniveau.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Nederlands NT2 cursussen

Jouw Nederlands taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Nederlands niveau? Doe de gratis Nederlands taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Nederlands te verbeteren:

Gratis Nederlands taaltoets

Direct inzicht in jouw Nederlands niveau? Doe de gratis Nederlands taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Nederlands leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Nederlands te verbeteren.

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Mensen die jou voorgingen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan