TalenPro

Cursus Duits Arnhem

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Arnhem
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Arnhem met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Duits in Arnhem

Is jouw Duits toe aan verbetering? Wil je je woordenschat, spreekvaardigheid, luistervaardigheid en schrijfvaardigheid verbeteren? Lees dan verder en ontdek of het volgen van een cursus Duits in Arnhem bij TalenPro bij je past. Wij merken steeds meer vraag naar het volgen van een cursus Duits. Dit is ook niet gek. De handelsrelatie met Duitsland is groot en wordt steeds belangrijker. Daar komt bij dat Arnhem op korte afstand van de Duitse grens ligt. Wij geloven in leren vanuit het individu. Met andere woorden, tijdens onze cursus Duits in Arnhem sta jij centraal. Dat kan ook omdat onze methode uitgaat van individuele lessen. Alleen jij en een professionele trainer.

Jouw persoonlijke intake in Arnhem

We starten altijd met een intaketraject. Dit traject is kosteloos en vrijblijvend. Het biedt je de kans om jouw niveau te meten, maar ook om te ervaren of het volgen van een cursus Duits bij TalenPro bij jou past. In het gesprek bespreken we daarnaast jouw doelen zodat we duidelijk van te voren kunnen vaststellen wat je verwachtingen zijn en wanneer jij tevreden bent. Voor ons is dit belangrijk, omdat wij graag onze beloftes waarmaken. Voor jou is dat belangrijk omdat je dan geen verrassingen achteraf hebt. Je weet zodoende waar je aan begint en wat je mag verwachten. Aan ons de schone taak om jou mee te nemen in jouw Duitse taaltontwikkeling.

Als uitgangspunt voor de taalcursus nemen we jouw praktijksituaties. Vanzelfsprekend worden deze aangevuld met theorie voor voldoende structuur. Jouw persoonlijke docent blijft tijdens de gehele training jouw docent. Kortom je gaat lekker aan de slag met jouw eigen praktijksituaties. Zo oefen je samen met jouw persoonlijke trainer die presentatie die je binnenkort moet geven of werk je samen aan het verbeteren van jouw schrijfvaardigheid als het gaat om zakelijke e-mails of ga je aan de slag om die lastige telefoongesprekken in het Duits te verbeteren.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Arnhem

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Arnhem voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Velperplein, 6811 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Arnhem:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Arnhem

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan