TalenPro

Verkopen & Presenteren in het Duits

Individueel en op maat
9.1 klantwaardering
4.5/5

Verkopen & Presenteren in het Duits

Doelgroep

De training is bestemd voor iedereen die binnen een verkoopfunctie in contact komt met de Duitse taal. Je beschikt over een zeer gedegen basiskennis, maar je hebt op enkele onderdelen moeite om de Duitse taal in een professionele verkoopfunctie te gebruiken. Je hebt een startniveau rond B1- B2.

Binnen TalenPro geloven wij in de kracht van leren vanuit het individu. Uniek aan onze trainingen is het persoonlijke karakter.

Onze lesvormen gaan altijd uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de deelnemer. Tijdens een screening of intake start je met het opstellen van persoonlijke leerdoelen. Gedurende de gehele training staan deze doelen centraal. In de les werk je samen met een professionele trainer aan het behalen van deze doelen.

Omschrijving

Je wilt graag goed voor de dag komen met de Duitse taal en bent op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken om succesvol te verkopen en presenteren in een zakelijke omgeving.

De volgende onderdelen komen aan de orde.

De training is uitermate geschikt voor verkopers die reeds een zeer gedegen basiskennis hebben, maar zich nog verdere willen ontwikkeling in het verkopen en presenteren binnen de context van de Duitse taal.

Lesvormen
Individueel

De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.

Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)

Tijdens de groepstraining behandelt de trainer diverse onderwerpen toegespitst op de gezamenlijke leerdoelen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf verder te oefenen. Tevens besteedt de trainer extra aandacht aan de persoonlijke leerdoelen per deelnemer.

Studieduur

De studiebelasting bestaat uit 21 contacturen en 21 uur zelfstudie.

Locaties waar je Duits kunt leren

Vervolgtrainingen

Gespecialiseerde taaltrainingen

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)

Start een bedrijfsgroep en ontvang kortingen oplopend tot wel 70%

Interesse?

Stuur ons een bericht en wij nemen direct contact met je op voor een intakegesprek. Na deze intake kan je op iedere gewenst moment starten met jouw persoonlijke training.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Duitse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Duits op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Duits is altijd passend. We hebben op onze meerdere leslocatie in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Duitse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Duits taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Duits niveau? Doe de gratis Duits taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Duits te verbeteren:

Gratis Duits taaltoets

Direct inzicht in jouw Duits niveau? Doe de gratis Duits taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Duits leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Duits te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan