TalenPro

Cursus Duits Deventer

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Deventer
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Deventer met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Duits Deventer
‘Duits is niet sexy, wel belangrijk!’

Deze kop uit een artikel uit dagblad Trouw trok onze aandacht toen we toevallig aan het zoeken waren hoe belangrijk de Duitse taal eigenlijk is. In het artikel wordt ingegaan op deze vraag. Dat jij op deze pagina bent aanbeland beantwoordt de vraag echter al voor een deel. Je bent op zoek naar een cursus Duits in Deventer en wil bijvoorbeeld graag meer informatie hebben. Voor jou is het Duits belangrijk! Wil jij je zakelijke Duits verbeteren omdat bijvoorbeeld onzekerheid over het goed kunnen spreken van het Duits de overhand neemt in gesprekken? Lees dan eens verder. Wellicht past onze aanpak bij je.

Volg een cursus Duits in Deventer via onze maatwerk aanpak.

Wij zijn TalenPro en wij zijn specialist in het ontwikkelen van bedrijven en individuen zoals jij. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een zakelijke maatwerk cursus Duits in Deventer, maar ook in de plaatsen Enschede, Zwolle, Almere, Utrecht, Arnhem, Den Bosch, Amsterdam en Rotterdam.

De eerste vraag die wij stellen is de volgende; wat wil je leren en waarom is dat belangrijk? Een taaltraining Duits moet namelijk voldoen aan jouw wensen en behoeften. Het is tenslotte jouw taalontwikkeling. Hoe wij je hierbij helpen? Dit start al bij het moment dat jij je vraag bij ons neerlegt. We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit proces achterhalen we jouw startniveau, behoeften, verwachtingen en leggen we de basis voor jouw Duitse taaltraining. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van een erkende taaltest en het opstellen van een persoonlijk leerplan. Klinkt goed tot zo ver?

Nadat je akkoord bent gegaan met dit plan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent. Hij/zij blijft tijdens de gehele training jouw docent en werkt samen met jou het persoonlijke leerplan verder uit.

Onze zakelijke Duitse taalcursussen zijn allemaal voorzien van een praktijkgerichte aanpak. Vanzelfsprekend is theorie ook van belang, maar we willen ons graag richten op jouw praktijksituatie. Jouw leervraag staat hierin altijd centraal. Dit zorgt ervoor dat we altijd werken aan jouw leerdoelen.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Deventer

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Deventer voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Keizerstraat 39 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Deventer:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Deventer

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan