TalenPro

Cursus Duits Ede

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Ede
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Ede met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Duits Ede, kom bij ons je grens verleggen

Hoe ga jij zelfverzekerd Duits leren spreken, schrijven, lezen of luisteren? Dat is een vraag waar veel mensen mee rondlopen. Natuurlijk een kort gesprekje op vakantie in Duitsland lukt nog wel. Maar een telefoongesprek met een zakelijke klant? Of erger nog een presentatie in het Duits voor zakelijke klanten. En juist met deze vragen kunnen wij je verder helpen en dat is wellicht malijker dan je nu denkt.

Met onze unieke aanpak helpen wij jou om precies dat te leren waar je behoefte aanhebt om één of meerdere stappen verder te komen. Persoonlijk en volledig op maat. In de morgen leren en in de middag toepassen is ons motto.

Zakelijke cursus Duits in Ede

Wij geloven in leren vanuit het individu. Met andere woorden tijdens onze cursus Duits in Ede sta jij centraal. Dat kan ook omdat onze methode uitgaat van individuele lessen. Alleen jij en een professionele trainer.

Als uitgangspunt nemen we jou praktijk en bouwen daar de cursus omheen. En nee dat dat is helemaal niet lastig of extra duur. Natuurlijk zijn de lessen iets duurder dan in groepsverband, maar je hebt veel minder lessen nodig om je doelen te behalen.

Kortom je gaat lekker aan de slag met jouw eigen praktijksituaties. Zo oefen je samen met jouw persoonlijke trainer die presentatie die je binnenkort moet geven of werk je samen aan het verbeteren van jouw schrijfvaardigheid als het gaat om zakelijke e-mails of ga je aan de slag om die lastige telefoongesprekken in het Duits te verbeteren.

Naast een cursus Duits op maat in Ede bieden wij ook een voortraject op maat. Ons kosteloze en vrijblijvende intaketraject biedt jou de unieke kans om je niveau te laten meten en van ons een uitvoerig adviesrapport te ontvangen, waarmee je makkelijk in overleg kunt treden met je werkgever voor een vergoeding.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Ede

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Ede voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Traverse 3 in Veenedaal een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Ede/Veenedaal:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Ede/Veenedaal

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan