TalenPro

Cursus Duits Rotterdam

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Rotterdam
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Rotterdam met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Op maat gemaakte cursus Duits in Rotterdam

Er zijn veel verschillende cursussen en lesvormen te bedenken om jouw Duitse taal te verbeteren. Gespecialiseerde cursussen op inhoud zoals technisch Duits, financieel Duits, juridisch Duits of algemeen zakelijk Duits. Om een e-mail te kunnen schrijven of een presentatie te kunnen geven of om met collega’s of klanten te kunnen communiceren. De keuze is reuze zeggen ze wel eens. Bij TalenPro werken wij met volledig op maat gemaakte cursussen Duits in Rotterdam. Jouw wensen, jouw doelen en jouw praktijksituatie staan aan de basis van onze cursussen Duits.

Kosteloze intake geeft helder advies

Wij geloven in de kracht van maatwerk en leren vanuit jouw praktijk. Daarom starten we iedere cursus met een gedegen intake, waarbij we in drie stappen jouw situatie in kaart brengen zodat we daar een inhoudelijk advies over kunnen uitbrengen. Je gaat in drie heldere stappen naar een advies op maat. Benieuwd? We leggen het uit.

  • Stap 1: Op basis van een online vragenformulier brengen we jouw wensen en doelen in kaart.
  • Stap 2: Via een online taaltest meten we exact waar jij op dit moment staat. Met andere woorden, wat is jouw huidige taalniveau?
  • Stap 3: In de laatste stap bespreken we samen met jou de uitkomsten van stap één en twee en is er ruimte voor extra verduidelijking, vragen en opmerkingen.


Je rond jouw intake af met een advies op maat en een prijsopgave waarmee je naar je werkgever kunt gaan. En het allermooiste; omdat wij geloven dat dit de beste manier is beden wij deze intake kosteloos en vrijblijvend aan.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Rotterdam

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Rotterdam voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Westblaak 180 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Rotterdam:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Rotterdam

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan