TalenPro

Cursus Duits Utrecht

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Utrecht
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Utrecht met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Duits Utrecht
5 redenen om een Cursus Duits in Utrecht te volgen
1. Duits is de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie.

Ongeveer 20% van de mensen in de EU spreekt Duits, ruim 1 op de 5 dus. Niet alleen in Duitsland spreekt men Duits, maar ook in Oostenrijk, grote delen van Zwitserland en Italië, Luxemburg, Liechtenstein en in België is Duits een vaak gesproken taal. Daarnaast wordt het Duits in Oost-Europa vaak gebruikt. Het spreken van Duits zorgt er dus voor dat je jezelf in veel landen verstaanbaar kan maken. Of dit nou zakelijk is, of op de skipiste in Zwitserland, Italië of Oostenrijk.

2. Belangrijkste handelspartner

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van Nederland in Europa. Qua volume is onze handel met Duitsland groter dan de handel met Groot Brittannië en Frankrijk samen. Duitsland is daarom voor Nederland een enorm belangrijke partner.

3. Met kennis van het Duits zijn je kansen op de arbeidsmarkt groter

Veel mensen in Nederland spreken Engels. Met het kunnen spreken van Duits heb je daarom een groot voordeel op veel andere mensen. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 3000 Duitse bedrijven in Nederland actief zijn die regelmatig op zoek zijn naar Nederlanders die goed Duits spreken? Deze bedrijven zijn niet altijd gevestigd in de grensstreek, maar ook bijvoorbeeld in Utrecht. In de logistiek, luchtvaart, zorg en techniek wordt veel Duits gebruikt. Ben je werkzaam in een van deze sectoren is de kans dat je het Duits nodig hebt een stuk groter.

4. Het is voor Nederlanders relatief gemakkelijk om Duits te leren

Aan het begin is het vooral opletten op je uitspraak, maar zowel het Nederlands als het Duits stammen af van de Germaanse taal. Dit zorgt ervoor dat er veel dingen op elkaar lijken. Het is echter altijd goed om de verschillen te leren.

5. Berlijn is de hipste stad van Europa

Goed, we geven het toe. Dit is natuurlijk een persoonlijke mening, maar Berlijn is een stad waar relatief jonge mensen van over de hele wereld samen komen. Het is een plek voor innovatie, startups, muzikanten, Street art en de geschiedenis van Berlijn en (Oost) Duitsland zie je er goed terug. Daarnaast is het leven er relatief goed betaalbaar.

Wij merken dat steeds meer mensen onder andere door deze zaken interesse tonen in het volgen van een zakelijke cursus Duits. In onze leslocatie in Utrecht bieden we lessen aan op 1-op-1 niveau. Dit zorgt ervoor dat een zakelijke cursus Duits in Utrecht altijd een goede keuze is. Het brengt je namelijk altijd iets. Wat dat iets is bespreken we altijd van te voren tijdens het bepalen van je leerdoelen. Daarnaast nemen we, tijdens het intakeproces, een erkende taaltest of om je startniveau te bepalen. Vervolgens stellen we een persoonlijk leerplan op welke als leidraad geldt voor jouw zakelijke cursus Duits.

Interesse in een cursus Duits in Utrecht of wil je meer weten wat TalenPro je te bieden heeft? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Utrecht

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Utrecht voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Computerweg 22 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Utrecht:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Utrecht

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan