TalenPro

Cursus Duits Waalwijk

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Waalwijk
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Waalwijk met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Duits op maat volgen in Waalwijk

Met een Duitse collega overleggen of die belangrijke klant te woord staan in het Duits of wellicht zelfs een rapportage of e-mail in het Duits maken. Voor veel mensen een hele opgave en dat is natuurlijk best te begrijpen. Een vreemde taal leren, ook al ligt het land nog zo dichtbij, is gewoonweg een hele opgave. Daarnaast kun je je soms erg onzeker voelen over jouw gebruik van de Duitse taal. Maar wil je dat omzetten in een gevoel van zekerheid? Dan ben je bij TalenPro aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels duizenden deelnemers in Waalwijk geholpen met zelfverzekerd Duits spreken.  

Wat kun je verwachten van cursus Duits in Waalwijk?

Iedere cursus is anders, hoe dat kan? Wij werken met een speciale methode, waarbij de training helemaal op maat voor jou als deelnemer wordt gemaakt. Door onze individuele aanpak kunnen we de hele cursus afstemmen op jouw wensen en behoeften. We houden rekening met jouw niveau, jouw wensen en doelen, maar ook met jouw studiebelasting en jouw agenda. Hiermee ben je altijd zelf in controle over jouw cursus Duits in Waalwijk. Om goed in te kunnen spelen op jouw wensen en doelen bieden we je geheel kosteloos en vrijblijvend een intake aan. Tijdens deze intake stellen we doelen vast, bepalen we jouw startniveau en bespreken we de ins en outs van de cursus Duits in Waalwijk persoonlijk met je.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Waalwijk

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Waalwijk voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Balade 1 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch. 

Kijk eens binnen in onze locatie in Waalwijk:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Waalwijk

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan