TalenPro

Cursus Duits Zwolle

Verbeter je Duits op zakelijk gebied in Zwolle
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Duits op zakelijk gebied te verbeteren in Zwolle met een persoonlijke begeleider en leerplan.

De snelste weg om jouw Duits te verbeteren in Zwolle

Er zijn diverse redenen om je Duitse taalgebruik te willen verbeteren. Duits is een veel gesproken taal in Europa en de Duitse economie is de grootste van dit continent. Er is daarom een grote kans dat je in je werk of studie te maken krijgt met het lezen, luisteren of schrijven in de Duitse taal. Wil jij je Duitse taalvaardigheden vergroten; zelfverzekerder de Duitse taal kunnen spreken, gemakkelijker een zakelijke mail kunnen opstellen of meer indruk willen maken als professional op je zaken partner of Duitse collega? Start dan vandaag met een Duits cursus in Zwolle bij TalenPro. Gewoon in de buurt van jouw woon- of werkplaats Zwolle te volgen.

Cursus Duits

Volg je een Duits cursus bij TalenPro in Zwolle is deze cursus altijd maatwerk. Bij al onze cursussen vinden wij het belangrijk dat jouw leervraag centraal staat. De training moet namelijk bijdragen aan jouw persoonlijk taalontwikkeling. Grote kans dat deze uniek is. Wij geloven dus in maatwerk en niet in vaststaande opleidingen die altijd volgens een vaste methode gaan. We starten de training daarom altijd met een gratis intakegesprek met een van onze adviseurs. Op locatie, telefonisch of via beeldbellen. In dit gesprek komen o.a. je leervraag aan bod, maar ook testen we je Duitse taalniveau en kijken we samen met jou naar welke wensen je nog meer hebt. Denk hierbij aan tijdstip, type training en locatie.

Aan de hand van dit gesprek wordt een persoonlijk opleidingsplan gemaakt. Hierin staan globaal beschreven wat je doelen zijn, hoe we deze willen bereiken en hoelang we hier over denken te doen. Bij akkoord op dit plan volgt een gesprek met je persoonlijke docent voor de specifieke invulling van dit plan.

Onze Duits cursus heeft altijd een praktijkgericht karakter. Grammatica, theorie en praktijkopdrachten volgen elkaar waardoor we ieder moment aan jouw leervraag kunnen werken. Op deze manier werk je altijd samen met jouw persoonlijke docent om je doelen te bereiken.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Zwolle

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Zwolle voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Assendorperdijk 1 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Zwolle:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Duitse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Zwolle

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Duitse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Duitse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan