TalenPro

Juridisch Engels

Verbeter je Engels op juridisch gebied
9.1 klantwaardering
4.5/5

Juridisch Engels

Ben je op zoek naar een cursus Engels die je klaarstoomt voor juridische en zakelijke communicatie in het Engels? Dan helpen wij van TalenPro je graag verder. Heb je een juridisch beroep of wil je op jouw droombaan solliciteren? Dan kan één van de vereisten kennis op het gebied van juridisch Engels zijn. Wanneer je het gevoel hebt dat je deze vaardigheid nog niet voldoende eigen hebt gemaakt, is het handig om er een cursus voor te volgen. Wij bieden je graag een cursus Engels aan waarmee jij jouw niveau van juridisch Engels flink kunt verbeteren. Om inzicht op welk niveau je zit kan je je Engels niveau testen.

Welke voordelen heeft een cursus juridisch Engels bij TalenPro?

Wij bieden verschillende cursussen Engels aan. Denk hierbij aan Engels voor beginners tot zakelijk Engels. Wanneer je voor een cursus Engels via TalenPro kiest, ben je ervan verzekerd dat je jouw leerproces zelf stuurt. Wanneer jij je inschrijft voor een juridisch Engels cursus, word je aan een persoonlijke trainer gekoppeld. Samen stellen jullie jouw leerdoelen op. Gedurende de cursus juridische Engels staan jouw leerdoelen centraal. Op die manier wordt de cursus geheel op jouw wensen en leerdoelen aangepast. Je kunt zowel online, op één van onze locaties of in-company lessen bij ons volgen. Wij geloven in effectief en snel leren. Jouw eigen kracht staat centraal en daarom ben je er vrij in om de lessen zelf in te plannen. Jij kiest de data, tijdstippen en het aantal lessen wat je per week of per maand volgt. Wanneer je sommige onderwerpen al onder de knie hebt, kun je snel door met de rest. Je bepaalt jouw leertempo dus helemaal zelf.

Wat kan je van de juridisch Engels cursus verwachten?
Wanneer je voor onze cursus Engels kiest, kun jij juridisch Engels leren. Dit houdt in dat je verschillende handige uitdrukkingen en standaard Engelse zinnen aanleert. Het doel van de cursus juridisch Engels is dat jij je succesvol kunt uitdrukken en met anderen kunt communiceren in een juridische of zakelijke setting. Juridisch Engels leert je onder andere een ruime juridische woordenschat aan, zodat je de meest gebruikte Engelse termen in dit vakgebied leert kennen. Daarnaast oefen je tijdens de cursus Engels veel met schrijf-, lees- en spreekvaardigheid. Daarnaast ligt de focus tijdens jouw cursus Engels op spelling, schrijfstijl en grammatica. Jouw persoonlijke leerplan en leerdoelen staan centraal. Het is mooi meegenomen wanneer je van tevoren al over wat basiskennis van de Engelse taal beschikt. De juridisch Engels cursus zorgt er namelijk voor dat je jouw basiskennis kunt verdiepen en jij je op juridisch vlak beter in het Engels kunt uiten.
Lesvormen
Individueel

De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.

Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)

Tijdens de groepstraining behandelt de trainer diverse onderwerpen toegespitst op de gezamenlijke leerdoelen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf verder te oefenen. Tevens besteedt de trainer extra aandacht aan de persoonlijke leerdoelen per deelnemer.

Studieduur

De studiebelasting bestaat uit 21 contacturen en 21 uur zelfstudie.

Locaties waar je Engels kunt leren
Vervolgtrainingen

Er zijn diverse vervolgtrainingen beschikbaar.

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Engelse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels is altijd passend. We hebben meerdere leslocaties in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Engels taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren:

Gratis Engels taaltoets

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Engels leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Engelse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Engelse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan