TalenPro

Spoedcursus Engels

Snel Engels leren op je eigen tempo
9.1 klantwaardering
4.5/5

Spoedcursus Engels

Heb je voor zakelijke of privé doeleinden een spoedcursus Engels nodig? Dan ben je bij TalenPro aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten cursussen Engels aan. Vooral wanneer je in korte tijd een bepaald niveau van de Engelse taal wenst te bereiken, is een spoedcursus Engels geschikt. De spoedcursus Engels is onderdeel van onze ontwikkelde cursus Engels. Wij bieden je de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk kennis omtrent de Engelse taal bij te brengen. Op deze pagina lees je meer over onze spoedcursus Engels.

Heb je een spoedcursus Engels nodig?
Ga je binnenkort op uitwisseling naar een Engelstalig land, heb je een mooie reis uitgestippeld of ga je op jouw Engelstalige droombaan solliciteren? Dan is de spoedcursus Engels zeker iets voor jou. Onze cursus Engels leert je in korte tijd om succesvol op zakelijk- en privé niveau in het Engels te kunnen communiceren. De spoedcursus Engels is uit verschillende modules opgebouwd. Je traint zowel jouw spreek-, lees-, als schrijfvaardigheid. Verder leert jouw persoonlijke trainer je een bepaalde woordenschat aan. Des te meer woorden je kent, des te beter je de ander kunt verstaan en jezelf in het Engels kunt uitdrukken. Verder komen spelling, grammatica en schrijfstijl in de spoedcursus Engels aan bod. De cursus Engels richt zich ook op het klaarstomen van jouw vaardigheden op het gebied van zakelijk Engels. Hieronder lees je wat de voordelen van de spoedcursus Engels zijn.
Wat zijn de voordelen van een spoedcursus Engels?
Wanneer je snel op een bepaald niveau wil komen, is het een goed idee om een spoedcursus Engels te volgen. De cursus Engels bestaat uit verschillende onderdelen en zorgt ervoor dat je in korte tijd voldoende kennis over de Engelse taal opdoet. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke trainer en aan het begin van de spoedcursus Engels stel je jouw belangrijkste leerdoelen op. Doordat jij als persoon centraal staat tijdens de spoedcursus Engels, kan je de cursus op jouw tempo voltooien. De trainers zijn ervoor opgeleid om je effectief en snel de Engelse taal aan te leren. Het grootste voordeel is dat je tijdens de spoedcursus Engels zelf de data, tijdstippen en frequenties van de lessen bepaalt. Wanneer je aangeeft dat je meer lesstof aankunt, zal je de spoedcursus Engels ook sneller voltooien.
Lesvormen
Individueel

De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.

Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)

Tijdens de groepstraining behandelt de trainer diverse onderwerpen toegespitst op de gezamenlijke leerdoelen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf verder te oefenen. Tevens besteedt de trainer extra aandacht aan de persoonlijke leerdoelen per deelnemer.

Studieduur

De studiebelasting bestaat uit 21 contacturen en 21 uur zelfstudie.

Locaties waar je Engels kunt leren
Vervolgtrainingen

Er zijn diverse vervolgtrainingen beschikbaar.

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Engelse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels is altijd passend. We hebben meerdere leslocaties in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Engels taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren:

Gratis Engels taaltoets

Direct inzicht in jouw Engels niveau? Doe de gratis Engels taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Engels leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Engels te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Engelse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Engelse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan