TalenPro

Leren communiceren in het Nederlands NT2

Individueel en op maat
9.1 klantwaardering
4.5/5

Beter Leren communiceren in het Nederlands (NT2)

Doelgroep

Je spreekt beperkt tot geen Nederlands, of je spreekt al enig Nederlands maar je vindt het nog niet genoeg. Je wilt meer woorden kennen, makkelijker lezen schrijven en beter in het Nederlands kunnen praten. Je kunt in ons Open Leercentrum Talen (OLCT) terecht vanaf het basisniveau tot en met half gevorderd niveau.

Binnen TalenPro geloven wij in de kracht van leren vanuit het individu. Uniek aan onze trainingen is het persoonlijke karakter.

Onze lesvormen gaan altijd uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de deelnemer. Tijdens een screening of intake start je met het opstellen van persoonlijke leerdoelen. Gedurende de gehele training staan deze doelen centraal. In de les werk je samen met een professionele trainer aan het behalen van deze doelen.

Omschrijving

In het OLCT werk je in jouw eigen tempo aan het verbeteren van je Nederlands. Je werkt in een groep aan jouw spreekvaardigheid vervolgens werk je individueel op de computer en met de docent aan jouw eigen leerdoelen. In het OLC combineren wij de voordelen van een groepsles om met elkaar te oefenen met de voordelen van een individuele les waarbij je exclusieve aandacht krijgt.

Iedere les begint met spreekvaardigheid, na ongeveer 30 minuten ga je zelfstandig aan de slag. Om te garanderen dat je voldoende aandacht van de docent krijgt, bestaat de groep uit maximaal 10 personen. Het is mogelijk om de lessen in het OLC af te sluiten met een officieel erkende toets voor jouw taalniveau.

In de lessen werk je aan:

Je ontvangt eigen lesmateriaal en oefent in het OLC op de computer. Als je ook thuis en buitenshuis oefent, boek je natuurlijk sneller succes.

Bij TalenPro staat maatwerk voorop. Wij helpen jou je leerdoelen te bereiken. Daarom besteden wij in het intakegesprek aandacht aan wat jij precies wilt leren. Aan de hand daarvan kiezen wij passend lesmateriaal voor je uit. Wij werken uitsluitend met ervaren en goed opgeleide docenten.

Lesvormen

Open Leercentrum Talen
In ons Open leercentrum Talen (OLCT) krijg je een eigen werkplek waar je kunt oefenen met de Nederlandse taal. Je werkt samen met de docent en andere cursisten aan opdrachten en oefeningen. Je werkt ook samen met de docent aan je eigen leerdoelen. Deze worden bij de start van de cursus met jou besproken. Zo werk je altijd aan jouw eigen doelen en leert alleen wat belangrijk is voor jou.

Het OLCT in Deventer is op de volgende dagen geopend:

Deventer
Maandagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur
Woensdagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur
Donderdagochtend van 11.00 uur tot 13.00 uur

Je bepaalt zelf hoeveel lessen je per week wilt volgen.
Je reserveert jouw lessen van tevoren.

Individueel

De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.

Studieduur

De studiebelasting bestaat uit 21 contacturen en 21 uur zelfstudie.

Locaties waar je Nederlands kunt leren

DATA EN TIJDEN

Het OLCT is het hele jaar geopend.
Je kunt binnen een week na inschrijving beginnen.

Vervolgtrainingen

Efficiënt communiceren in het Nederlands, Nederlands en werk, Schrijven en rapporteren, Staatsexamen I

Investering

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doelen te halen. Op basis van een gratis en vrijblijvende intake en screening adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Interesse?

Stuur ons een bericht en wij nemen direct contact met je op voor een intakegesprek. Na deze intake kan je op iedere gewenst moment starten met jouw persoonlijke training.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Nederlandse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Nederlands op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Nederlands is altijd passend. We hebben op onze meerdere leslocatie in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Nederlandse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Nederlands taalniveau weten?

Direct inzicht in jouw Nederlands niveau? Doe de gratis Nederlands taaltoets. Of vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Nederlands te verbeteren:

Gratis Nederlands taaltoets

Direct inzicht in jouw Nederlands niveau? Doe de gratis Nederlands taaltoets en ontdek of jij A1, A2, B1, B2, C1 of C2 niveau hebt.

Persoonlijk Nederlands leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Nederlands te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan