TalenPro

Cursus Nederlands Den Bosch

Verbeter je Nederlands op zakelijk gebied in Den Bosch
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Nederlands op zakelijk gebied te verbeteren in Den Bosch met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Taalcursus Nederlands volgen in Den Bosch

Om je Nederlands te verbeteren is een cursus Nederlands in Den Bosch een goede stap. Het is namelijk niet eenvoudig om Nederlands te leren. Nederlands is namelijk een vrij lastige taal, die naast veel oefening ook een goede uitleg nodig heeft. Ben je zakelijk op zoek naar zo’n cursus dan kan TalenPro je verder helpen. Ben je een expat en kom je de komende jaren in Nederland werken? Werk je voor een korte periode in Nederland en wil je met een spoedcursus Nederlands je beter verstaanbaar maken? Of werk je al langer in Nederland en wil je jezelf verder verbeteren in de Nederlandse taal? Het zijn allemaal goede redenen om te zoeken naar een Cursus Nederlands. Jouw toekomst begint bij TalenPro in Den Bosch.

Kies voor een persoonlijke intake

Wat is voor jou een goede cursus Nederlands? Op die vraag zijn veel antwoorden mogelijk. Maar om ze snel en goed mogelijk Nederlands te leren is het wel een vraag die je jezelf kunt stellen. Wij kunnen je hier bij helpen. Onze cursussen starten nooit zonder een persoonlijke intake. En omdat wij hier vast in geloven bieden we deze gratis aan. Tijdens onze intake helpen we jou om antwoord te krijgen op de vraag; welke cursus past het best bij mij. We kijken naar jouw situatie. Wat voor werk doe je? Hoe leer je het beste? Op welk taalniveau zit je momenteel? Welke taal onderdelen moet ik verbeteren. Op basis van de intake schrijven wij een persoonlijk advies. Hiermee kun je naar je werkgever gaan voor overleg

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Den Bosch

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Den Bosch voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Bruistensingel 400 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Den Bosch:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Nederlandse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Den Bosch

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan