TalenPro

Cursus Nederlands Enschede

Verbeter je Nederlands op zakelijk gebied in Enschede
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Nederlands op zakelijk gebied te verbeteren in Enschede met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Nederlands Enschede

Wil je graag werken aan jouw zakelijk taalontwikkeling? Voel je je onzeker omdat je regelmatig wordt aangesproken op foutjes? Wil je bijvoorbeeld foutloos in het Nederlands een mail kunnen versturen of begrijp je niets van de -d’s en -t’s? Kom dan bij TalenPro Enschede werken aan je zakelijke Nederlandse taalvaardigheden en zet de stap naar het beter kunnen gebruiken van het Nederlands.

Een gratis intake; zo kies je altijd wat het beste is voor jou.

Wij geloven in onze TalenPro maatwerkmethode. Hierin stellen we altijd jou centraal. Jouw leerdoelen en wensen zijn immers het belangrijkste. Voor jou, maar ook voor ons.
Om een goed beeld te krijgen van jouw leerdoelen en wensen plannen we een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek komende de volgende onderdelen aan bod;

  • Online vragenlijst; Waarom wil je een training of cursus Nederlands volgen? Waar kunnen we je precies bij helpen? Wat is voor jou belangrijkrijk? Allemaal vragen die wat ons betreft belangrijk zijn zodat we jou leren kennen en weten wat jouw situatie is.
  • Startniveau; om voor jou een training op maat te kunnen samenstellen is het belangrijk om te weten waar je nu staat.
  • Intakegesprek; De vragenlijst bespreken we uitgebreid tijdens het gesprek zodat wij een goed beeld hebben waarom jij een cursus Nederlands wil volgen en wat voor jou hierin belangrijk is. Dit gesprek plannen we op onze leslocatie in Enschede of online via Microsoft Teams of Zoom. Wat jij prettig vindt. Aan jou dus de keuze.


Met deze drie onderdelen stellen we voor jou een globaal opleidingsplan op. Allemaal nog kosteloos en vrijblijvend. Mocht je uiteindelijk besluiten om met ons te willen samenwerken, volgt er een gesprek met een docent/trainer Nederlands. Hij/zij gaat je vervolgens dieper testen zodat er een opleidingsplan op maat kan worden samengesteld.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Enschede

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Enschede voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Wethouder Beversstraat 185 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Enschede:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Nederlandse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Enschede

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan