TalenPro

Cursus Nederlands Lelystad

Verbeter je Nederlands op zakelijk gebied in Lelystad
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Nederlands op zakelijk gebied te verbeteren in Lelystad met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Nederlands Lelystad
Nederlands leren in Lelystad

Wil je graag werken aan jouw zakelijk taalontwikkeling? Wil je bijvoorbeeld foutloos in het Nederlands een mail kunnen versturen of begrijp je niets van de -d’s en -t’s? Kom dan bij TalenPro Lelystad werken aan je zakelijk Nederlandse taalvaardigheden en zet de stap naar het beter kunnen gebruiken van het Nederlands. Onze taaltrainers en docenten staan voor je klaar.

Een gratis intake; zo kies je altijd wat het beste is voor jou.

Wij geloven in onze TalenPro maatwerkmethode. Hierin stellen we altijd jou centraal. Jouw leerdoelen en wensen zijn immers het belangrijkste. Voor jou, maar ook voor ons.
Om een goed beeld te krijgen van jouw leerdoelen en wensen plannen we een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek komende de volgende onderdelen aan bod;

  • Startniveau; om voor jou een training op maat te kunnen samenstellen is het belangrijk om te weten waar je nu staat. We gebruiken deze gegevens als startpunt van de cursus Nederlands.
  • Online vragenlijst; Wat zijn jouw doelen? Wanneer wil jij de cursus/training volgen, maar ook willen we graag weten waarom je deze training/cursus Nederlands wil volgen.
  • Intakegesprek; De vragenlijst bespreken we uitgebreid tijdens het gesprek zodat wij een goed beeld hebben waarom jij een cursus Nederlands wil volgen en wat voor jou hierin belangrijk is. Dit gesprek plannen we op locatie of online via Microsoft Teams of Zoom. Wat jij prettig vindt.


Aan de hand van bovenstaande pijlers stellen we een opleidingsplan voor je op. Hierin staat beschreven hoe we jou helpen je doelen te bereiken, maar ook hoeveel tijd jij dient te investeren in het behalen van je doelen.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Lelystad

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Lelystad voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Veluwezoom 5 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Lelystad:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Nederlandse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Lelystad

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan