TalenPro

Cursus Nederlands Sittard

Verbeter je Nederlands op zakelijk gebied in Sittard
9.1 klantwaardering
4.5/5

De snelste manier om jouw Nederlands op zakelijk gebied te verbeteren in Sittard met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Cursus Nederlands Sittard
Nederlands leren in Sittard en omgeving

Wil je beter worden in het geven van een presentatie? Het schrijven van een zakelijke mail of wellicht een adviesrapport? Heb je moeite met de -d en -dt’s en voel je je hier onzeker over? Gelukkig ben je hier niet de enige in. Veel mensen, hoog en laag opgeleid, hebben moeite met bepaalde onderdelen van de Nederlandse taal. Het maakt in die zin dan ook niet uit of je hier geboren bent of niet en het is nooit te laat om op een goede manier Nederlands te leren. Ons motto is daag jezelf uit. Dit doen we ook zelf voor jou. Graag nemen we je mee hoe een cursus Nederlands in Sittard of omgeving voor jou eruit kan zien. Wat je kan verwachten en hoe je kan ervaren of deze cursus Nederlands iets voor je kan zijn.

Waar volg je de cursus Nederlands?

In Sittard hebben wij een moderne, goed ingerichte leslocatie tot onze beschikking waar het altijd goed vertoeven is. Naast een eigen ruimte is er ook de beschikking tot zelf studeren in de algemene ruimte en kan je er heerlijk lunchen. Kijk op de foto’s voor een indruk. Parkeren is overigens gratis en het is makkelijk aanrijden aangezien we op steenworp afstand zitten van de ringweg. Ook het station is dichtbij dus per OV naar onze leslocatie komen is geen probleem.

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Zakelijke taaltraining op maat

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke groei. Onze ervaren taalcoaches zullen een intakegesprek met je voeren om je huidige niveau te beoordelen en je doelen te begrijpen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakt trainingsplan voor je ontwikkelen dat perfect aansluit op jouw behoeften en ambities. Daarnaast geloven wij in de kracht van individuele training. Bij TalenPro krijg je één-op-één sessies met onze professionele taaltrainers. Dit betekent dat je volledige aandacht krijgt, je in je eigen tempo kunt leren en al je vragen direct kunt stellen.

Wacht niet langer om je taalvaardigheden te verbeteren! Vraag nu een intakegesprek aan bij TalenPro en ontdek hoe we je kunnen helpen om je taaldoelen te bereiken. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar taalsucces!

Neem een kijkje in onze inspirerende trainingslocatie in Sittard

TalenPro verzorgt taaltrainingen in Sittard voor alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent, of dat je al vergevorderd bent in een vreemde taal. We hebben aan de Stadswegske 67 een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Sittard:

TalenPro

onderdeel van OCD

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

Nederlandse cursussen

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Onze locatie in Sittard

We verzorgen taaltrainingen op deze locatie in jouw buurt:

Onze Nederlandse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Nederlandse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

Mensen die jou voorgingen

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan