TalenPro

Spoedcursus Spaans

Individueel en op maat
9.1 klantwaardering
4.5/5

Spoedcursus Spaans

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij waar je een spoedcursus Spaans kunt volgen? Dan helpen wij je bij TalenPro graag verder. Ga je al snel op reis naar een Spaanstalig land en wil je de basis van de Spaanse taal nog onder de knie krijgen? Dan sluit een spoedcursus Spaans zeker op jouw wensen aan. Je kunt de spoedcursus ook gebruiken wanneer je via jouw werk kennis omtrent de Spaanse taal nodig hebt. Wij bieden zowel zakelijke als recreatieve Spaanse cursussen aan. Wanneer er haast bij komt kijken, wil je op korte termijn zoveel mogelijk vooruitgang boeken. Op deze pagina lees je alles over onze spoedcursus Spaans.

Wat leer je tijdens de spoedcursus Spaans?

Wil jij graag een spoedcursus Spaans volgen? Dan is het wel zo fijn als je weet wat je te wachten staat. Wij bieden meerdere vormen van een cursus Spaans aan. Je kunt je inschrijven als beginner, half-gevorderde of gevorderde student. Tijdens de spoedcursus Spaans geef je bij ons aan in welke context je de Spaanse taal wenst in te zetten. Ga je voor zakelijk Spaans of wil je de basis voor een vakantie leren? Wanneer dit duidelijk is zal er samen met jou aan jouw woordenschat, schrijf-, lees- en spreekvaardigheid gewerkt worden. Het gaat erom dat je zo snel en goed mogelijk leert wat jij van de Spaanse taal wil leren!

Welke voordelen zitten er aan een taalcursus bij TalenPro verbonden?

Wanneer je op zoek bent naar een spoedcursus Spaans, zijn de voordelen die zo’n cursus met zich meebrengt doorslaggevend. Bij TalenPro hebben wij jarenlange ervaring in lesgeven. Hierdoor hebben wij een efficiënte lesmethode ontwikkeld die je in korte tijd helpt om zoveel mogelijk te leren. Ten eerste word je aan een persoonlijke trainer gekoppeld. De eerste les wordt gebruikt om jouw leerdoelen op te stellen en je een basis mee te geven. Doordat je zelf bepaald wat je wil leren, zal de cursus volledig op jouw persoonlijke leerdoelen worden afgestemd. Daarnaast volg je de spoedcursus Spaans 1-op-1. Je bepaalt het tempo van de cursus zelf. Je hebt namelijk de mogelijkheid om al jouw lessen zelf in te plannen. Jij kiest de data, tijdstippen en de lesfrequentie uit. Snap je bepaalde delen uit de spoedcursus Spaans al? Dan kun je meteen naar het volgende onderdeel doorstromen.

Op welke locaties kun je de spoedcursus Spaans volgen?

Ben je geïnteresseerd in de spoedcursus Spaans en wil je direct aan de slag? Dan kun je uit verschillende locaties bij jou in de buurt kiezen. Wij geven je de mogelijkheid om 1-op-1 lessen van jouw persoonlijke trainer te volgen. Dit gebeurt op locatie. Je kunt er ook voor kiezen om online lessen af te nemen, wanneer dit beter bij je past. Mocht je de spoedcursus Spaans samen met collega’s bij jou op kantoor willen volgen? Dan kunnen wij een trainer op locatie bij jullie langs sturen. Voor de spoedcursus Spaans kun je in ieder geval op onderstaande locaties terecht:

Voor welk soort cursussen kun je nog meer bij ons terecht?

Je kunt bij ons voor allerlei verschillende soorten taalcursussen terecht. Mocht de spoedcursus Spaans niet helemaal op jouw wensen aansluiten, kun je voor één van de andere mogelijkheden kiezen. TalenPro biedt je de mogelijkheid om een nieuwe taal aan te leren. Wij zorgen ervoor dat jouw spreek-, luister- en schrijfvaardigheid van de taal naar keuze verbeterd wordt. Jij bepaalt aan het begin wat jouw exacte leerdoelen zijn. Deze leerdoelen blijven gedurende de cursus centraal staan. Lees hier uit welke verschillende taalcursussen je kunt kiezen:

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Spaanse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Spaans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Spaans is altijd passend. We hebben op onze meerdere leslocatie in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Spaanse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Spaans leerplan

Vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren:

Persoonlijk Spaans leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Spaanse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Spaanse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan