TalenPro

Zakelijk Spaans

Individueel en op maat
9.1 klantwaardering
4.5/5

Zakelijk Spaans

Ben je werkzaam bij een bedrijf waar er van je verlangt wordt dat je zakelijk Spaans eigen maakt? Dan is het belangrijk dat je jouw niveau voor zakelijk Spaans op peil brengt en houdt. Het kan ook zijn dat je een cursus zakelijk Spaans wil volgen zodat je op jouw droombaan kunt solliciteren. Hoe dan ook is het voor sommigen belangrijk om een bepaald niveau van zakelijk Spaans te behalen. Op welke manier kun je dat makkelijker bereiken dan wanneer je de cursus Spaans bij TalenPro afneemt? Op deze pagina lees je alles over de cursus zakelijk Spaans.

Wat leer je tijdens de cursus zakelijk Spaans?

Tijdens de cursus zakelijk Spaans leer je in ieder geval op zakelijk niveau communiceren. Zowel jouw spreek-, luister- en schrijfvaardigheid op zakelijk Spaans niveau krijgen een boost. Verder wordt jouw zakelijk Spaanse woordenschat flink verbeterd en uitgebreid. Je kunt zelf oefencasussen inbrengen tijdens de cursus. Jouw leerdoelen worden vooraf opgesteld en staan te allen tijde centraal. Op die manier houdt jouw persoonlijke trainer jouw vooruitgang goed bij. Weet je nog niet precies op welk zakelijk Spaans niveau je nu zit? Dan kun je bij ons de gratis taalvaardigheidtest uitvoeren. Hierna weet je precies of je tot de beginners, half-gevorderden of tot de gevorderden behoort.

Wat zijn de voordelen van een cursus zakelijk Spaans via ons?

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor jouw cursus Spaans? Dan kun je zeker bij ons terecht. TalenPro verzorgt al jaren interessante en uitdagende zakelijk Spaanse cursussen. Het mooie is dat je bij ons zowel voor online, 1-op-1 en groepslessen kunt kiezen. De groepslessen bestaan uit een bedrijfsgroep. Dit betekent dat wij bij jou op locatie langskomen om een groepje collega’s zakelijk Spaans bij te brengen. Elke deelnemer heeft hetzelfde einddoel en dat wordt aan het begin van de cursus zakelijk Spaans vastgesteld. Het mooie is dat je samen met collega’s kunt oefenen en beter kunt worden voordat de volgende les begint. Wanneer je liever zelfstandig met de cursus zakelijk Spaans aan de slag gaat, kun je bij ons zelf het aantal lessen en de data voor de cursus Spaans doorgeven. Jij houdt dus te allen tijde de regie over jouw eigen leerproces. Het leuke hieraan is dat je op jouw eigen tempo de cursus zakelijk Spaans tot een succes kunt brengen.

Welke andere talen kun je bij ons leren?

Zou jij graag een zakelijke cursus Spaans volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wist je dat je bij ons voor veel meer terecht kunt? Bij TalenPro zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei taalcursussen. Naast Spaans leren wij je graag nog Engels, Duits, Frans of Nederlands aan. Elke cursus is op jouw leerdoelen en leertempo afgesteld. Dit zorgt ervoor dat je altijd voldoende uitdaging zal ervaren. Hieronder staat aangegeven uit welke taalcursussen jij kunt kiezen:

Op welke locaties kun je terecht?

Wil jij graag de cursus zakelijk Spaans bij ons volgen? Dan kun je dit op een paar verschillende manieren doen. Wat dacht je van online les? Dan kan je vanuit heel Nederland de cursus bij ons volgen. Kom je liever in persoon bij ons langs? Dan kun je er ook voor kiezen om de cursus Spaans op één van onze locaties door heel Nederland te volgen. TalenPro heeft meerdere vestigingen en zorgt ervoor dat er altijd wel een mogelijkheid bij jou in de buurt aanwezig is. Voor de cursus Spaans kun je op onderstaande locaties terecht:

Ontvang persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk leeradvies.

Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor meer informatie:

Alle Spaanse taalniveaus

TalenPro biedt cursussen Spaans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Spaans is altijd passend. We hebben op onze meerdere leslocatie in heel Nederland. Dus altijd een plek in de buurt om jouw taalniveau te verbeteren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Spaanse taaltraining van TalenPro bij jou past.

Jouw Spaans leerplan

Vraag een gratis intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren:

Persoonlijk Spaans leerplan

Vraag een vrijblijvende intake aan met onze specialisten en ontvang een persoonlijk leerplan om jouw Spaans te verbeteren.

Waarom een training van TalenPro?

TalenPro biedt zakelijke taaltraining op maat Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Er zit altijd een passende cursus tussen voor jou. We hebben op onze 55 leslocaties in heel Nederland een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en lunch is in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een taaltraining bij TalenPro bij jou past.

Mensen die jou voorgingen

In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!

Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé TalenPro Methodiek

STAP 1

Weten

We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.
Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.

STAP 2

Meten

We brengen samen jouw startniveau in kaart.

Op basis van een professionele test meten we je startniveau.

STAP 3

Bespreken

In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.
Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.

STAP 4

Adviseren

Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.
Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.

NRTO Keurmerk

De organisatie van TalenPro bezit het NRTO keurmerk.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De 8 kwaliteitseisen:

Onze Spaanse cursus locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar u uw Spaanse cursussen kan volgen. We streven naar landelijke dekking zodat u nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Vlaams-Brabant

TalenPro

onderdeel van OCD

De snelste manier om je taalvaardigheid te verbeteren met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Vraag meer informatie aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

"*" geeft vereiste velden aan