TalenPro

Werken bij TalenPro

Wij helpen je jouw grenzen te verleggen.
9.1 klantwaardering
4.5/5

Levens mooier maken bij TalenPro

Met een team van 17 medewerkers en ruim 100 specialisten geven wij vorm en inhoud aan onze maatwerktrainingen op het gebied van talen zoals Engels, Nederlands en Duits. En, zoals je van een moderne opleider mag verwachten, zijn wij ook volop bezig met digitaal leren, oftewel e-learning. 

Bij TalenPro werken we vanuit heldere kernwaarden. Aandacht, kwaliteit, meesterschap en flexibiliteit vormen samen onze basis. Het zijn kenmerken die uitdrukken wat ons bijzonder maakt en wat ons inspireert. Zij bepalen onze manier van werken van binnenuit. Ze vormen de start van ieder besluit dat we nemen.

We hebben ons hoofdkantoor in Deventer. Vanuit ons schitterende pand in hartje Deventer werken we iedere dag keihard om onze klanten een 9+ ervaring te geven. Daarnaast hebben we ongeveer 55 leslocaties verdeeld over heel Nederland, daarmee dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Op onze vacature pagina vind je zowel opdrachten als vacatures. De opdrachten zijn voor de rol van freelance trainers, in de opdracht staat omschreven hoe een traject bij ons verloopt en wat jouw rol hierin zal zijn! 

Van tijd tot tijd zoeken we ook nieuwe collega’s voor op ons kantoor in Deventer, we plaatsen dan een vacature hiervoor op deze pagina en op de LinkedIn pagina van ons moederbedrijf: OCD Opleidingen. 

Tip: volg OCD Opleidingen op LinkedIn zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures.

Neem een kijkje in onze locatie in Deventer:

Wij vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt in je werk en werkomgeving. Wij zeggen vaak dat veel vaardigheden aan te leren zijn, maar plezier is niet aan te leren. Dat is een gevoel, een beleving over je werk, je collega’s en over de werkplek. En wij vinden het belangrijk dat je dat ervaart. Als je het prettig en leuk vindt om in een klein team mee te werken aan verdere uitbreiding van TalenPro, je het super leuk vindt om met je collega’s tussen de middag een broodje te eten en af en toe een borrel te pakken dan ga je het bij ons ontzettend naar je zin hebben!

 

Bekijk hieronder naar welke specialisten wij momenteel op zoek zijn:

Onze vacatures

Hier staan zowel onze opdrachten als vacatures! We zijn doorlopend opzoek naar nieuwe trainers dus schroom niet om te klikken op de vacature die bij jou past en jouw gegevens achter te laten. 

Staat er op dit moment geen vacature open voor jouw vakgebied, maar ben je toch erg geïnteresseerd in het werken bij TalenPro? Laat jouw gegevens dan achter via onderstaande knop!

Weet je het toch nog niet helemaal zeker? Bekijk hieronder nog wat aanvullende informatie over TalenPro of neem vrijblijvend contact met ons op: we vertellen je heel graag meer over wie we zijn, ons team, hoe we werken en wat wij hoog in het vaandel hebben staan. 


Onze verschillende lesvormen:

Individueel

Wij bieden individuele cursussen aan zodat wij de cursist de persoonlijke aandacht kunnen bieden die nodig is om vaardigheden en kennis te ontwikkelen.

Bedrijfsgroepen

Bij de groepstrainingen gaan wij veelal uit van 6 tot 10 kandidaten waarbij er voldoende ruimte is voor zelfstandig werken op eigen tempo

Virtual classroom

We hebben gemerkt hoe goed online lesgeven voor veel mensen werkt. De grote voordelen? Geen reistijd, les krijgen waar en wanneer dat voor de cursist het beste uitkomt, zonder in te leveren op kwaliteit!

Onze klanten

Je gaat taaltrainingen op maat verzorgen voor onder meer:

Onze locaties

TalenPro biedt diverse locaties waar je jouw cursussen kan geven. We streven naar landelijke dekking zodat zowel jij als de cursist nooit uren hoeft te reizen. Zie hieronder een overzicht van onze locaties.

Friesland

Flevoland

Drenthe

Zeeland

BE: West-Vlaanderen

BE: Oost-Vlaanderen

BE: Antwerpen

BE: Vlaams-Brabant